2009. január 7., szerda

Nagyon aggódom

Kezdek nagyon aggódni, hogy mi lesz ha nem lesz gáz egyáltalán. Ugyanis nekünk a főzéshez, melegedéshez, fürdéshez gáz kell. Volt annak idején kályha a lakásokba, de mikor még bérlakások voltak, és bevezették a gázt a kéményeket vissza bontották. Tehát ha még anyagilag lenne is rá lehetőségünk kandallót vagy valami mást venni, nem mennénk vele semmire. A villany radiátor meg nem tudom menniyre érné meg. Ti mennyire féltek attól, hogy nem lesz gázunk?

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Mi lakótelepen lakunk. -Szerencsére a ház le van szigetelve és az ablakok + bejárati ajtó kicsrélve. A TÁVHŐ szolgáltaó vegyes üzemü gáz + olaj, talán át tudjuk majd vészelni a nehéz időt. Sürgőssen vegyetek 1 olajradiátort, lehet ha baj van valamit segít. Üdv és szép estét: Der Alte.

Unknown írta...

Az lesz. Csak az áramot nehogy elvegyék.

Névtelen írta...

Nóri!
Mi is ugyanígy főzünk, fűtünk és fürdünk a gázzal, mint Ti.... De szerintem legkésőbb szerdáig lesz újra gáz... :-)

Névtelen írta...

Nóri kedves! Semmi vész, a jelenlegi kormány szerint gáz annyi van, hogy még segíteni is tudunk. - Ez most kívételesen egy nemes cselekedet volt.- De a többi ??? Üdv és szép vasárnapot kívánok az egész családnak.

Der Alte írta...

Szép Napot!

Der Alte írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

Sziasztok!
Én is bízom benne, hogy mostmár minden ok lesz a gázzal, de azért nem bánnám, ha melegebb lenne odakint.

Unknown írta...

Margit, úgy tűnik bejön a jóslatod. ;)

Névtelen írta...

Én is nagyon remélem! Ma estefelé hallottam a Tv-ben, hogy minden papír alá lett írva, holnap reggel 8-kor elindítják a gáz szállítását... ;)

Unknown írta...

Margit, az sajnos nem olyan bizos, hogy meg is kapjuk. :( A mai hírek mást mondanak.