2009. június 27., szombat

A legnagyobb netes jótékonysági akció!

A Hírkereső-csoport, melynek tagjai a Hírkereső.hu, Kapu.hu és Tombola.hu, jótékonysági akciót indít, melynek célja, hogy minden hónapban egy-egy ismert ember segítségével adományokat gyűjtsön a kiválasztott alapítványoknak. A csoport tagjai vállalták, hogy minden egyes rajtuk keresztül elolvasott hír után 5 fillért adományoznak az adott hónapra kiválasztott jótékonysági célra. Tehát a látogatóktól nem pénzadományt várunk, hanem azt, hogy minél több hírt olvassanak el a portfólióhoz tartozó lapokon. Mivel a csoport havi szinten jelenleg is 35-40 millió hírolvasást generál, így a jótékonysági célra felajánlott havi összeg legalább 1,7-2 millió forintról indul!
Minden alapítványt egy híresség képvisel, aki az adománygyűjtés időszaka alatt saját alapítványáért kampányol. Az összegyűlt összegek negyedévente nyilvánosan kerülnek átadásra.
Minden cikkolvasást egy online számláló regisztrál a hírkereső.hu oldalán, így pontosan mérhető összesen mennyi adományt "olvasnak össze" a Hírkereső-csoport olvasói! A számláló az épp aktuális állást mutatja, így órára pontosan nyomon követhető mennyi adomány gyűlt össze az alapítvány javára.
Megyek híreket olvasni és ezzel pénzt gyűjtök!Hírkereső Kapu.hu Tombola

Nincsenek megjegyzések: